Scroll pentru mai multe informații
Fortza vine de la TitanTM și sunt primele cereale pentru mic dejun românești care, de peste patru decenii, dau energie milioanelor de români care preferă un stil de viață sănătos.
Cereala Fortza

1971

De unde vine Fortza

În 1971, se produceau pentru prima oară la noi în ţară, la fabrica Titan din Bucureşti, fulgii de porumb Fortza. Tehnologia care a stat la baza fabricării primelor produse era una performantă, secția fiind complet automatizată. Folosim ca materie primă cel mai cel mălai, căruia îi adaugăm un plus de vitamine care-ți dau fortza să mergi înainte. Atât tehnologia, cât și oamenii care-ți aduc fulgii de porumb în bol au ținut în permanență pasul cu timpurile și cu nevoile tale, pentru a fi siguri că Fortza e mereu cu tine.

Fabrica Titan cereale Fortza

2015

Fortza e cu tine

În 2015, ne-am dat seama că ai nevoie ca Fortza să fie cu tine nu numai la micul dejun, dar și atunci când ieși la o bere și la glume cu prietenii sau când vrei să faci pace cu kilogramele tale ori când stai pe telefon să vezi câte like-uri ai mai luat. De aceea am schimbat și ambalajele, și culorile, și rețetele, și formele, mai puțin Fortza din ele. Rămân aceiași fulgi de porumb crocanți și sănătoși, la care am venit și cu câteva îmbunătățiri: am adăugat sare de mare sau am eliminat zahărul.

Cereale Fortza
Fortza de Rontzăială, Fortza de Bere sau Fortza de Atractzie? Hai să le vezi pe toate cum defilează pentru tine, gata pentru orice ocazie, fie că le împarți cu cine merită sau le ții doar pentru tine.